Genbrug

Genbrug

Røde Kors’ butikker sælger genbrugsvarer.

Fashion gennem årtier. Eller fra lige nu og her. Hilsner fra de store modehuse eller indblik i særlige stilarter. Oldemors tunge lysestager eller bedstefars skrivebord i ædelt træ. Genbrug på bøjler, i form af møbler eller som nips er historien om at finde noget, andre ikke har. Noget om at bruge sin fantasi. Noget om at være individuel og bevidst. Tøjet er  også en fortælling om bomuldsmarker, farverier, sjældne træsorter, fragt over verdenshavene – kort sagt forbrug af ressourcer.

Røde Kors butikker drives af engagerede frivillige, der ønsker at gøre en forskel for andre. Derfor går overskuddet fra butikkerne til hjælpearbejdet for de, der har mest behov. Herhjemme og ude i verden.

Vi indsamler og får doneret tøj i containere, i butikkerne eller direkte til Røde Kors genbrugscentre i Køge og Horsens. Fra gavmilde borgere, virksomheder og øvrige, der deler tanken om, at genbrug er god stil. Det gamle, det udtjente eller bare det overflødige. Og de ekstra gode ting, som kan gøre en stor ekstra forskel.

Butikkerne handler om, at hvad den ene afleverer, kan blive et fund for den anden. Og hvad den ene giver, gavner den anden. Røde Kors er fashion med hjertet. Og det er god stil.