Familienetværk

Kort om familienetværket

 I 2014 blev en gruppe engagerede frivillige under Røde Kors i Præstø enige om, at de gerne ville lavet et netværk for byens børnefamilier. Netværket er for børnefamilier, der trænger til et pusterum i dagligdagen eller måske savner et større netværk. Her kan familierne og deres børn komme og få nogle hyggelige timer med god mad, børnevenlige aktiviteter, andre familier og de frivillige.

Alle frivillige er interesseret i at skabe rammer om nogle hyggestunder og er villige til at lytte, støtte og være behjælpelige med at besvare spørgsmål om stort og småt.

Familienetværket består af familier og frivillige, som bliver forenet i et netværk, hvor vi spiser, tegner, leger og sludrer. Familienetværket er et frirum, hvor mangfoldighed og lyst til at være sammen, er i centrum.

Hvor og hvornår?

Vi mødes 2 gange om måneden, hvor vi spiser sammen og laver aktiviteter med børnene. Familienetværket afholder indendørs aktiviteter i Kirkehuset, Adelgade 127 (det gule hus ved siden af Præstø kirke), som stiller lokaler til rådighed. Om sommeren foregår aktiviterne ofte udenfor ved skov eller vand. Et par gange om året, og når økonomien tillader det, arrangerer Familienetværket biografture og større udflugter til forlystelsesparker.

Det er gratis og uforpligtende for familier at være med i Familienetværket og alle frivillige er underlagt tavshedspligt. ALLE familier er velkomne og det er ikke bindende at deltage.

Leder af familienetværket

Hanne Weisbjerg Hansen

Tlf.: 26 79 07 19
Mail: hanne.weisbjerg@gmail.com


Følg Familienetværket på Facebook