Verdensmål 1: ”Afskaf fattigdom”

Verdensmål 1: ”Afskaf fattigdom”

Røde Kors i Præstø har fået en meget flot donation på 4.083 kroner fra 4. klasserne på Præstø Skole der i år arbejder med Verdensmål 1: ”Afskaf fattigdom”. De har i den forbindelse samlet effekter til en loppe-bod til et Åbent Hus arrangement .

Overskuddet fra salget er gået til Røde Kors og vores videre arbejde med at afskaffe fattigdom. Derfor har vi valgt at videresende børnenes bidrag til at støtte: Malawi, Stærke og Sunde Lokalsamfund – som passer godt til flere af FN´s verdensmål – og vi håber børnene er enige.

Vi har selvfølgelig kontaktet skolen og børnene og takket for det fine initiativ og flotte bidrag, samt tilbudt at komme og møde børnene – og måske fortælle lidt om Røde Kors og projektet i Malawi.

Læse mere om Projektet i Malawi.